ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΓΚΡΑΣΗΣ | ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΩΝ
15565
post-template-default,single,single-post,postid-15565,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

Το πρωινό του Σαββάτου 16/12/2017 θα τελεστεί θεία λειτουργία στο παρεκκλήσι των Αγίων Τριών Παίδων, στον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας. Η θεία λειτουργία την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, ανήμερα της εορτής των Αγίων Τριών Παίδων και του προφήτη Δανιήλ, θα τελεστεί στον ιερό ναό Αγίου Θεόδωρου Τήρωνος και αυτής θα προεστεί ο Μητροπολίτης Τρεμιθούντος και Λευκάρων κ.κ. Βαρνάβας. Παρακαλούμε όλες και όλους όπως παραστούν, αξιοποιώντας την ευκαιρία για θρησκευτικό και εθνικό αναβάπτισμα για ανίσχυση της θέλησης και πίστης για επιστροφή στο κατεχόμενο χωρίο μας τη Σύγκραση.

 

Μπορείτε να κατεβάσετε απο εδώ την επίσημη επιστολή από το κοινοτικό συμβούλιο και την εκκλησιαστική επιτροπή Σύγκρασης Αμμοχώστου.