ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΓΚΡΑΣΗΣ | ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
29
post-template-default,single,single-post,postid-29,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αγαπητές φίλες και φίλοι, εκ μέρους του Κοινοτικού Συμβουλίου Σύγκρασης Αμμοχώστου σας καλωσορίζω στην επίσημη ιστοσελίδα μας. Μέσα από τις σελίδες της φιλοδοξούμε ότι οι νεότεροι θα γνωρίσουν την κατεχόμενη κοινότητά μας και θα ενημερωθούν για τις δραστηριότητες των κατοίκων της πριν τον βίαιο εκτοπισμό τους το 1974. Για τους Συγκρασίτες και τις Συγκρασίτισσες, αλλά και για τους φίλους της κοινότητάς μας, φιλοδοξούμε ότι η ιστοσελίδα θα συμβάλει στο να ζωντανέψουν ξανά παλιές αναμνήσεις και μνήμες που θα μας ταξιδέψουν νοερά στο πανηγύρι του Αγίου Προκοπίου, στο παρεκκλήσι των Αγίων Τριών Παίδων, στη Χαβούζα.
Για τον εμπλουτισμό και βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας, ευπρόσδεκτη είναι η συμβολή όλων σας, καθώς μια παλιά φωτογραφία, μια ιστορία από τη ζωή στο κατεχόμενο χωριό μας θα προσέθεταν στις λιγοστές πηγές που έχουμε στη διάθεσή μας σήμερα, 43 χρόνια μετά την προσφυγιά. Γι αυτό παράκλησή μας είναι να μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας στείλετε υλικό, για να συμπληρωθεί όσο καλύτερα γίνεται η προσπάθειά μας αυτή.
Εύχομαι σε όλους καλή περιδιάβαση και σύντομη επιστροφή στις πατρογονικές μας εστίες κάτω από συνθήκες ασφάλειας και ελευθερίας.!

Γεώργιος Γεωργίου
Πρόεδρος Κοινοτικού Συμβουλίου Σύγκρασης